Despre ASG Spedition

Cine suntem?

Suntem o companie privata romaneasca, cu sediul in incinta Aeroportului International Henri Coanda din 2001, avand o experienta si activitate continua de 20 de ani in domeniul serviciilor de transport de marfa la nivel mondial: aerian, maritim, rutier si feroviar, la si de la orice destinatie de pe glob.

Fiind creata si condusa de oameni cu o experienta vasta in domeniu, cu o echipa dinamica si inovatoare, ASG SPEDITION ofera servicii de transport si logistica de o inalta calitate , cu preturi competitive in conformitate cu schimbarile actuale ale pietei.

Suntem acreditati IATA avand contactul direct cu companiile aeriene si facem parte din mai multe organizatii internationale, printre care si WCA Family, o importanta retea internationala de companii logistice si case de expeditii , avand astfel parteneri globali prin care operam la nivel mondial.

Obiectivul nostru este sa creem parteneriate de succes cu clientii nostri, oferindu-le flexibilitate si profesionalism in personalizarea ofertelor de transport international, import sau export, conform cerintelor si scopurilor acestora, la un standard ridicat, in conformitate cu toate reglementarile legale.

100% sigură și de încredere

Oferim servicii de calitate în transportul de marfă încă din 2001.

Transport aerian de mărfuri

Transport aerian de mărfuri consolidate, transport cu dimensiuni atipice, foarte grele, periculoase și perisabile, soluții de transport intermodal: colectarea mărfurilor cu mijloace de transport rutier, livrarea acestora în terminalul cargo al liniei aeriene, emitere documente specifice transportului aerian.

Transport maritim de mărfuri

Transport maritim în regim grupaj/LCL, regim complet/FCL, transport maritim agabaritic/OWOH, servicii manipulări containere și servicii conexe în porturile de plecare/sosire, soluții de manipulări mărfuri agabaritice la locul de încarcare.

Transport rutier

Transport rutier dinspre România către Europa și din Europa către România în regim grupaj și camion complet, soluții de transport mărfuri agabaritice, servicii de transport mărfuri sensibile utilizând autovehicule exclusive.

Comisionare vamală, depozitare

Prin rețeaua noastră de colaboratori asiguram servicii de comisionare vamală în toată România, formalități vamale de import, export, operațiuni suspensive și tranzit, depozitare sub control vamal ale mărfurilor supuse regimului vamal, servicii conexe: atribuire număr EORI, emitere certificate specifice

Transport feroviar

Transport rutier dinspre România către Europa și din Europa către România în regim grupaj și camion complet, soluții de transport mărfuri agabaritice, servicii de transport mărfuri sensibile utilizând autovehicule exclusive.

Servicii cu valori adaugate

Declarații INTRASAT, asigurare cargo, cross trading, 3rd party traffic, asistență în obținerea avizelor sanitare/veterinare pentru importul mărfurilor ce au această caracteristică